31 July, 2008

Sedih la..

Pagi td masuk ofis dgn semangat berkobar-kobarnya i isi form cuti ingat nak cuti isnin depan. Plannya nak balik kampung, mula2 nak hantar borang nikah Soulmate pastu dah dapat kebenaran nikah luar kawasan Soulmate nak amik dan hantar borang i plak kat pejabat agama. Soulmate ok la sbb dia kat Kedah, pejabat agama buka Ahad, sbb tu nak amik cuti isnin so lepas amik dari pejabat agama dia ahad tu, isnin ble hantar form i plak..Tapiiiiiiiii, isnin tu jugak la depa nak star rating la moon rating la..so my bos tak approve cuti :-( mcm nak nangis pn ada td..

Reason minggu ni jugak kena balik? Soulmate i bz, semua weekend pn full, kursus kat Sabak Bernam la (betui ke ni aku hantam je ni kot), Langkawi la..so last2 tinggal bulan pose nnt je sempat ke ni. Kalau lambat, kadi full hari yg kitorang pilih tu camne? tak nikah nnt huhuhu..

Mmg la i tak cakap dgn my bos yg i nak cuti sbb tu sbb mende tu kan personal so tak best la jadikan alasan camtu nak cuti kan..takpe la, nnt la pikir balik camne nak buat. Rite nowwww!!! i nak buat keje utk star2 yg nyusahkan tu pulak!!!

i miss my parent sooooooooo much, my brother & my sister too..last time i jumpa depa was 2 months ago masa cuti labour day..really miss them sangat, my mom ckp my sister kan bila nampak gambar org pakai tudung dalam tv asyik ckp kak mawar kak mawar..sian dia mesti rindu i kan..miss u too baby..

1 comment:

mygen2u said...

hi cam ne nak belajar tulis dari dia..

rajin2 layan la blog ne http://freelyricsmp3download.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails