15 September, 2008

Pantang larang sbelum nikah

i tak tau pun sejauh mana betuinya citer ni tp org kata lagi 40 hari nak nikah tak boleh jumpa dah..Ye ke? Tp i hari2 kena jumpa Soulmate kalau tidak i jd angau melampau hahaha.



Luv u

5 comments:

AQMA ANIS said...

Hi Mawar! Tengah browsing and saw your blog. Jadi saya nak drop by and ucapkan tahniah for the big day! :)

Mawar said...

Hi aqma..thanks. Few days je lg, tak sabar ada takut pun ada :-)

A f f e n d i O s m a n said...

tak perlu ikut pantang2 tu.

tapi kan....kalau tak jumpa dalam 40 hari, nanti hari nikah tu excited dia laaaaaaagi lain tau.

tak caya cuba dalam masa 10 hari pun jadi la.

jangan call, jangan jumpa, jangan sms.

it happened to my brother.....dia punya perasaan berdebar waktu jumpa hari nikah tu sangat lain.

try laaaa...

Mawar said...

Ya ka..? ok nak try la 7 hari boleh gak kot kan

Mawar said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails