02 December, 2008

Cerita Weekend

Since my parent postponed nak dtg umah petang Jumaat tu so me and Soulmate pegi pasar tani kat Presint 2 sbb nak beli lauk pauk kena masak lunch hari Sabtu sbb depa nak mai pagi Sabtu plak. Bersungguh2 beli tulang, sotng bagai nak tunjuk skill masak ni padahal haram tak reti. Nasib baik Soulmate ada tolong ajarkan. Tq darling..

Dari Jumaat malam sampai la ke Sabtu pagi merebus tulang tak abis2 hehe. Tapi worth it sbb abah kata ok la kan (abah saya sangat cerewet bab2 makan nih..kalau dia kata ok pun dah Alhamdulillah) Malamnya kami bawak depa pi makan seafood kat Bagan Lalang. Orang kat situ ramai yg amat sgt. Mentang2 la dah gaji dan cuti sekolah kan..

Ahad plak ada schoolmate i k
awen kat FRIM..ala2 maya karin gitu hihi..



Dalam hutan pun boleh posing gak kan :-)



Sangat sabar menunggu pengantin. Kami sampai pkl 12, pengantin bersanding pkl 1.30 huih lama oooooo tunggu..



Cantik kan kawan saya ni..



Ooops kantoi pengantin menguap..takkan dah ngantuk bang baru pkl 2 ptg nih sabar sabar hehehe ;-)



Cantik la purple pink ni kan..

Selamat Pengantin Baru to Amal Syahirah & Azwan




2 comments:

Tulip said...

woww..pelamin membe tuu tersgtt cantikkk!!

Mawar said...

mmg cantik pun..rasa mcm nak pi duduk lagi skali ja :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails