30 December, 2008

Mood Pengantin Baru





Inai kat jari tgn i dah sampai kat ujung2 dah nì. Tak best plak rasa sbb slagi ada inai kat jari slagi tu la rasa mood pengantin baru hehe


* Sebenarnya entry ni i post dari fon baru hehe..Since fon lama i dah teruk sangat, semalam buat perangai tak boleh charge so Soulmate ajak beli fon baru. Ada la skit2 duit lebih dapat la beli fon yg biasa je takde la ribu riban nye fon tp saya suka bangat hehehe. I rasa colour dia cool, function pun best..Lebih kurang camni la rupa fon saya, cuma in real colournya dark purple..





Yg. real camni rupanya..




Santek kan..hehe sendiri perasan!!

6 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cantik h/phone tu, akak punya h/phone bila lah boleh tukar baru

Mawar said...

murah je kak 600 ratus lebih je tu pun sy tak pandai tawar menawar ni. Kalau akak pandai mesti bleh dpt lg murah :-)

Tulip said...

serius cantek henpon tuu...siap kale purple lagi...lawa abiss!

Mawar said...

tq2..mmg saja beli purple sbb kalau hitam/silver dah biasa sangat :-)

aD said...

seronok kan pakai inai masa kahwin.. ad teringin nak pakai lagi sekali.. pakai sampai keliling kaki.. hihihi

Mawar said...

mmg seronok pun aD..bila dah nak abis ni rasa mcm nak pakai balik hihi tp nnt org kata apa plak kan kemaruk sangat budak nih ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails