20 February, 2009

27 Tahun Selepas 20.02.1982

27 tahun lepas pada tarikh yg sama dengan hari ni 20/02 ibu saya telah melahirkan saya!! So, officially hari ni 20.02.09 adalah hari lahir saya!!!! Happy birthday to me!

Sejak pukul 12 tgh malam td saya telah menerima ucapan selamat dan tahniah dlm pelbagai bentuk dan perkataan. Terima kasih ibu kerana melahirkan saya :-) cuma ketika saya menulis ayat itu saya terfikir, adakah sesiapa yang mengucapkan selamat dan tahniah pada ibu saya. Mungkinkah kita telah salah meraikan orang. Pada hari ini 27 tahun lepas, ibu saya berdepan kesakitan melahirkan tp setiap tahun selepas itu, saya pulak yg diraikan? Hmm.. Mungkin ibu yg melahirkan patut sama diraikan pada hari ni. Bukan senang melalui kesakitan yang ke-3 paling sakit semata2 utk memberi peluang pada saya menjadi diri saya pada hari ni.

Tapiii..stil, terima kasih saya buat semua ucapan sel
amat yg diucapkan.

Abah dan mak saya sms untuk mendoakan kebahagian saya selamanya..Terima kasih tak terhingga dari Mawar buat Mak & Abah yang melahir dan membesarkan Mawar!!

Ibu & Bapa mertua saya baru saja telefon sambil menyanyikan, Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi..Thanks mama & baba (jgn risau, mawar takkan bgtau sesiapa suara mama sedap mcm siti nurhaliza..sempat lagi mama berpesan pada saya td hihi) Ya, ibu mertua saya mmg kelakar.

Gee, kawan baik saya juga sms (selepas saya memaksa dia untuk ucap selamat pada saya hehe) Aku tau ko ingat cuma ko nak jadi the last person kan. What???

Colleague saya termasuk ziehan, cikzah, tariq *dan lain2 (*saja nak bagi nampak ramai yg wish haha)

Ok itu saja.

Oopss..Soulmate?

Soulmate adalah org pertama sedar kemunculan hari lahir saya tgh malam td! Tq so much dear!

Untuk hari istimewa ni saya telah berbesar hati menghadiahkan ini kepada diri sendiri yeayy!!

2 comments:

xeea said...

hppi birthday, mawar!!
long live.
=)

Mawar said...

Thanks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails