03 February, 2009

Kisah Dua Minggu Mereka (Versi Mawar dan Aizwan)

Selepas dua minggu yang paling panjang dlm hidup mereka, tiba la hari yang di tunggu.
Doc kata, "Oh, i can see the heart beat"
Dalam hati dia, "Doc ni, tah2 dia dengar heart beat aku kot sbb rasanya jantung aku mcm nak luruh tunggu apa yg nak keluar dari mulut dia ni"

Annndddddd...the doc said, " Congratulations!!"
Alhamdulillah syukur yang teramat sbb akhirnya...i'm pregnant!!!! yeayyyy



Yg dlm bulat kecik tu la our little baby :-)

So, after series of tests, at last dapat gak doc confirmkan yg i'm 7 weeks pregnant. Alhamdulillah, syukur sgt222.


13 comments:

aD said...

tahniah!!!! selamat menjalani kehidupan sebagai bakal ibu dalam tempoh kurang dari 8 bulan nih :)

Mawar said...

thanks :-)

minahkerek said...

mawar,

baru ja last week aizwan call ckp lom ada pape lagi..TGH USAHA katanya :) cepat btol usaha korang membuahkan hasil ek...
huahuahua...CONGRATS DEAR!

.k erin.

Mawar said...

Masa tu doc tak confirm lagi walaupun dlm hati rasa mmg ada ni, so segan la nak bgtau kot2 tak jadi nnt. Tp skrg ni dah confirm boleh la bgtau hehe

Intan Yus said...

tahniah le mawar.. aku je blum ada rezeki.. doakan aku lak ekk.. hehehe... jaga diri bebaik mawar..

Mawar said...

Thanks..ada la rezeki nnt tu

amalsya said...

mawad!!congrats!!aku kena peluk hang nih nak bagi melekat jugak..huhu

Mawar said...

Sila sila..mai la peluk :-)
Takpa syiroh, berusahalah!!

xeea said...

wah.
member sama tarikh kawen dah pregnant!
tak bole jadik nihhhh.
heeee

congratz, neway!

Mawar said...

hehe..thanks

Mrs. Amie said...

Hi Babe,

Congrats n welcome to the mommy to-be club! hehehe...

Khidayu said...

salam, Mawar, tahniah! jaga diri baik2 ok.. ;)

Mawar said...

Mrs. Amie: Thanks. Really hope to enjoy this period of time :-)

Ayu: Thanks!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails