03 March, 2009

Third Checkup!!

Semalam pegi checkup!! Best sgt dapat tengok baby mcm melompat2 je dlm womb tu. Cute!! Sms Soulmate pastu dia tak pecaya baby melompat2..Tu la lain kali suruh lagi org pi checkup sorang2..Sedih tau tengok semua org ada hubby temankan, ckp berbisik2, bermesra-mesraan dlm klinik tu, org ni cuma bertemankan buku cite je nak bermesra dgn sapa? huhuhu..

Mula mcm tak percaya jugak mmg baby dah boleh gerak2 camtu ke sbb baru baper minggu je kan tp doc ckp mmg boleh hihi best!!


She's already busy kicking and stretching, and her tiny movements are so effortless they look like water ballet. ~babycenter.com, pregnancy week 11~

Baby asyik move camtu kan sampai doc nak capture pun jadi tak clear. Ohh saya sangat tak sabar untuk next checkup!!!!!!



2 comments:

Yat Ekhram said...

ala syomelnya.

baby sy pon dah pandai lambai2 tgn :)
tak padan dlm pewot kan..happy je tgk rase ilang mabok2 time tu.miracle!

btw,sy pon p cek up sorg2 je :(
papa jauh kat lautan.

Mawar said...

mmg happy sangat samapai doc ckp nampak sangat saya happy hehe

Takpa next month papa dah boleh teman kan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails