27 January, 2010

5 Months Lil' Azfar

Happy 5 months young my little boy! Sorry k mama lewat 1 hari.





Anyway, my cheeky little boy ni dah 5 months young semalam ;-) mcm yg biasa org lain cakap, cepatnya masa berlalu. Setiap kali tengok Azfar, saya masih teringat betapa keciknya dia masa lahir dulu (ok saya tau bunyinya cliche..tapi dia mmg kecik sangat 1.7kg okk!!) Masa nurse nak amik darah kat tangan utk check jaundice pun, nurse tu x dapat cari mana nak cucuk tau. Tapi tengok dia yang semakin membesar, saya sangat lega. Setiap senyuman dia buat saya juga tersenyum :-)


Few days ago, Azfar mcm tak berapa sihat. I hate it when i know something is not right with my lil' boy and yet i do not know what it is. Geram okkk! Starting on Saturday aritu Azfar mcm tak berapa lalu minum susu. Selalu 3 - 4 oz sekali dia minum tp haritu nak abiskan 1 oz pun puas berperang. Last2 kalau paksa jugak dia muntah balik semua sekali huhu sedih tengok dia mcm tu. Yang peliknya dia tak la mengamuk lapar ke apa. Dia main2 mcm biasa je cuma saya yang risau sbb dia boleh tahan 4 ke 5 jam tak minum langsung. Luckily dia dah recover semalam. Dah minum susu mcm biasa. Mungkin nak bertukar bulan kot kan, kata orang tua2 la..


On a happy note, coming Friday ni Soulmate nak bawa kami ke Kuantan yeayyy!! Soulmate ada course sebenarnya tapi yeayyy jugak. Yang penting kami tak ditinggalkan bersendirian kat umah on weekend (itu pun selepas saya cakap saya nak ikut jugak!) hehe..



Itu saja ;-)

1 comment:

Pink dan Biru said...

hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com. see ya!

cute la azfar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails