12 March, 2010

Entry Tampal Muka Anak Kat Blog ;-)


Entry ni adalah khas untuk tampal muka anak kat blog tanpa sebarang tujuan hik!

Sbbnya weekend ni hanya akan tinggal mama dan Azfar kat umah, baba dia nak pi memancing kat Pulau Sembilan. Sebagai isteri yang memahami (paham ke?) saya buat2 tak kisah dia nak pi. Mmg saya tak kisah dgn minat dia tapiiiiii jauh di sudut hati sedih jugak nak kena tinggal on weekend huhu



Takpe mama, kita ajak Auntie Gee datang umah gossip gossipan k



Kalau agak dah boring sangat gossip gossipan kita ajak Auntie Gee kuar ye mama..




Ataupun, Azfar jadi mandur, kita jadikan Auntie Gee bibik ye mama suruh dia kemas umah, basuh pinggan mangkuk, basuh baju-baju, masak, cari kayu api..oppssss




Paling2 tidak pun kita suruh dia cuci beyak Azfar k hehehe

Auntie Gee,

Sila datang umah Azfar segera ye!

Salam sayang,
Azfar

6 comments:

ashikin said...

hi mawar...lama tak dengar cite sinse lps sekolah kan? ingat tak? happy blogging... add le blog kite http://ashikinkemat.blogspot.com

Mawar said...

hi..congrats on ur pregnancy & take care

Dayu said...

org laki ni jgn dihalang sgt minat dia kan, bagi je dia baut aktiviti kegemaran dia tu
kalau asyik tahan dia kat umah, org2 lama kata, kesan dia lagi buruk, maka kita bairkan je lah dia nak gi mancing ke, nak gi men.drift ke..
asal jgn smpai tak ingat umah sudah

Ctiey said...

Waaah.. comelnya ...

Mawar said...

itu la. sbb tu bila dia tanya saya iye kan je. Tp untung gak sbb dia bawak balik bermcm2 ikan yang boleh tahan 4 5 hari takyah beli

Mawar said...

Ctiey: Babies mmg semua mcm tu. Always amazed us with their comelness ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails