27 May, 2010

9 Months Lil' Azfar

Maaf Azfar, mama lewat satu hari. Walau apapun, happy 9 months young my lil hero!



Mama loves u sooooooooo much sayang.

Org tua2 slalu kata kalau nak beralih bulan baby biasa demam atau cranky. Azfar mmg demam, + selsema + batuk segala bagai. Tapi rasanya bukan sebab beralih bulan tapi sebab mama rendam dalam kolam masa kat port dickson weekend lepas ;D



Weekend ni cuti lama skit kita rest kat umah ye.

Since Azfar dah 9 bulan ni, saya mula bagi dia makan 3 kali sehari. Sebelum ni Azfar lunch (12-1 pm) dan early dinner (6-7 pm) je. Sekarang saya bagi dia breakfast + lunch + dinner. Makan banyak2 ye sayang.


2 comments:

Mama Qiestina said...

happy 9 mth azfar :)

syomelllnyaa dia.dah mule nak jalan dah?

Mawar said...

tq mama qiestina. baru mula berdiri tp pegang2 lagi. blom berjalan pun.

Saya selalu nampak yat kat area putrajaya, kat petronas, alamanda, food court tp segan nak tegur :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails