19 January, 2011

Lama Tak Bercerita Tentang Dia..


Lama rasanya tak bercerita tentang anak bujang saya (tiba2 rasa mcm dah besar sangat anak kecik saya tu) Lepas umur dia setahun, kadang2 ingat kadang2 lupa dah umur dia. Bila org tanya umur berapa dah ni, mesti saya kena calculate dalam kepala dulu baru bagitau. Dah nak masuk setahun setengah pun dia.

Weekend lepas bawak dia ke dataran depan Palace of Justice buat hilang gian dia nak tawaf padang tu. Suka sunggh dia! Agaknya dia pun lama2 bosan asyik memerap kat umah. Asal weekend plak mak bapak angkut ke shopping complex je, takde peluang nak main lari bagai.





Sekarang sangat cheeky! Ada je akal nakal dia yg kadang2 buat kita senyum kadang2 buat kita nak tarik rambut sendiri sbb geram :-)






Mama loves both of u!

* Nampak tak rambut senget tu? haha itulah hasil mama hair stylist tak bertauliah gunting rambut client yang tak boleh duduk diam walau seminit. Asal ada je la Azfar..

3 comments:

||kiena|| said...

mawar, your lil azfar damn cute, or can i say hensem in the last pict! huuuuu rase nak gigit! =)

Mama Qiestina said...

ehehehehs ejibik macam qies,pantang nampaaaaaaaaaak tempat luas sukanyaa lah berlari lariann :)

Mawar said...

kiena: muka nakal mmg mcm tu la..

Yat: tu la diorang ni pantang lepas kat tempat lapang, habis satu padang tu dipusingnya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails