03 November, 2008

Bila Soulmate Outstation

Soulmate outstation, Friday to Monday. Kesian kan kat saya kena tinggal sorang2 huhu. Tapiiiii sapa kata sorang hehehe..Apa lagi, masa2 ni la nak menjemput kengkawan overnite kat umah. Bosan seh sensorang :-)

Tp takde la menjemput sekampung pun, i ajak Gee je. Lagipun sbb dah lama tak bergosip dgn dia. Sebelum ni kan i sibuk dgn wedding prep. Yg lebih heaven kan dapat jenjalan kat Midvalley dgn gilfren weh best gile, heaven! Ok, don't get me wrong. Jalan dgn Soulmate mmg best, tak dinafikan la cuma sometimes kan kita perlukan masa2 lepak dgn girlfrens tau. Suka suka suka

Sbb Gee nak datang tengahari so i masak macaroni utk dia. Maap ye Gee, kata aku ni tak reti masak kan, ko hadap la macaroni je ek..Lepas dah abis makan apa lagi berdesup siap2 nak pi Midvalley hehe. Jalan punya jalan punya jalan punya jalan, last2 sampai umah kul 12 tgh malam. Nasib baik Soulmate tak marah. Ampun ye darling..Malam tu borak2 dgn Gee cite org tu nak kawen, org ni dah berbaik dgn x-pakwe dia, husband org nun seronok kat luar, boyfren org tu, girlfren org ni last2 kul 4 baru tido.

Sbb dah dekat nak Subuh baru tido kan harus la bangunnya pun bila matahari dah naik. Kul 9 baru i bangun, tu pun Gee tengah membuta lagi. Pikir punya pikir nak makan apa last2 i buat nasi goreng. Sodap kan Gee huahuahua sendiri perasan.

Lepas Gee balik i dah bosan balik. Sayaaaaannngg bila nak balik ni :-(

2 comments:

Tulip said...

ooo ini yerr kejanyaa bila soulmate x dak..GOSSIPSSSSS hehehehhe...sama lah mcm saya bila suami xdak..lepak umah girlfrenzz smbil gossipss hehehhe

Mawar said...

bukan slalu ada chance mcm tu kena guna peluang sepenuhnya hihi..Awk slalu pi Padang Besar ek bestnya. Nnt balik kampung nak ajak Soulmate pi gak la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails