10 November, 2008

Surprise

Bila i merajuk-rajuk manja menangis drama bagai, Soulmate mcm biasa la risau amat..So, the next day tu dia boleh bagi surprise :-) Bukan la kete ataupun umah sebijik cuma beberapa batang bunga plastik plak tu hihihi tp sbb effort dia nak surprisekan i tu yg buat i plak rasa bersalah sbb merajuk takde reason..Dia tau setiap hari Jumaat i akan balik umah tengahari, biasa la keje gomen ni lunch time hari Jumaat lama so balik tido la kan hehe..So Soulmate pi belikan bunga n balik just few minutes before i sampai untuk letak bunga tu dalam vase kat coffee table sebelah tv.



Cantik kan? Kira ok apa taste Soulmate i kan kan kan (mati la org menyampah puji husband sendiri)

Actually kami mmg carik bunga yg sesuai untuk vase tu cuma blom jumpa yg berkenan dan sesuai..Tq darling ;-)

3 comments:

Tulip said...

amboi2 romantik betol hsbnd dia..plastik pun plastik lah hehehe. janji supppprrisee!!

:D

Mawar said...

tu la..mula2 masuk umah tu ingatkan ibu mertuaku mai umah, dah cuak dah

Tulip said...

aisehh..cuak mak mertua mai..?
rilexx..umah cun lagi tuuuu..x berserabut pun...:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails