24 November, 2008

Seminggu Di Sabah

Lama rasa tak update blog ni. Seminggu di KK tak sempat nak update apa pun sbb sibuk hari2 ke Filipino Market menyopping sakan hehe. Takde la sakan pun, cukup la setakat sebutir dua mutiara utk Soulmate, diri sendiri & kengkawan. Actually i ada kursus kat sana tp focus utama bukan kursus pun hihi paham2 je la. Dalam class asyik tingat petang ni nak beli apa :-) Nak2 plak kan dapat roommate yg mmg kaki shopping..heaven!! Kak Fidah nnt kita pi kursus (shopping) sama2 lg ek.

Tapiiii...saya sangat sangat teringat kat Soulmate, tak pernah lg sampai seminggu tak jumpa dia. Kursus tu Isnin-Jumaat lama oooooooo...Hari Jumaat masa nak balik tu rasa mcm nak melompat pun ada ;-)

2 comments:

Tulip said...

wahh bestnya ke sabah..

teringin nak ke sana jugak..:(

update lah gmbq2 kat sabah ;)

Mawar said...

Best kat sana tapi bila dalam flite nak balik tu kira2 duit yg abis rasa nak nanges pun ada gak..

nnt2 update gmbaq plak k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails