12 December, 2008

Cerita Aidiladha Kami

Lama rasanya tak meng'update' blog ni takde benda nak cite pun. Setakat rutin harian biasa je. Oh ya, raya punya cite lupa plak. Kata first time raya sesama kan (tak kisah la raya haji pun kan janji raya tul tak?) Tak banyak yg beza sangat pun, mungkin sbb raya haji kan tak semeriah raya puasa. Tapi yg best sbb raya kat umah i hehe. Mula2 Soulmate ckp nak balik raya kat umah in laws i dah rasa sedih dah (walaupun raya haji saya sedih jugak huhu) Tapi sbb bilik kat umah Cinta Sayang penuh so i dapat beraya kat umah parent i hehehe..Tapi i baru sedar yg i tak snap even a pic masa hari raya tuh, camne ble terlupa langsung tah sedangkan sebelum balik tu punya berpulun charge betri..

Sbb umah my parent dgn in laws dekat kan so asyik ulang alik je la kejenya kami berdua nih. Sat2 kat umah my parent, sat2 kat in laws hehe..itu je pun cite raya i takde la sembelih lembu korban depan umah bagai pun..Bila ada rezeki nnt bolehlah buat kan skrg ni still tengah struggle utk 'stable'kan kewangan :-)

2 comments:

Tulip said...

ni mesti kes umah mak mertua & uamh sendiri dekat2 nih...hehehe

Mawar said...

mmg dekat pn, umah saya kat sg.dua umah mak mertua kat sg. petani :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails