26 March, 2009

First Week in Second Trimester

Saya dah masuk second trimester this week..Org kata second trimester is the best among the three trimester. Yeayy!! Walaupun sebenarnya saya blom rasa apa2 yg berbeza pn. Maybe sbb sebelum ni saya tak rasa any pregnancy sickness kot, Alhamdulillah...Lagipun, so far saya blom nampak mcm pregnant sgt. Sampaikan kadang2 saya sendiri rasa betul ke saya pregnant ni? Mcm mana pun, saya & Soulmate tak sabar tunggu isnin depan utk next checkup :-)




(http://pregnancy.baby-gaga.com)

4 comments:

aD said...

caiyok caiyok.. aD pun tak rasa apa-apa even dah masuk final trismester.. harap awak & si comel dlm perut sihat sentiasa sampai saat delivery nanti.. aminnn

Mawar said...

harap2 semuanya sihat dan selamat utk aD jugak. Bestnya dah samapai final trimester mesti dah tak sabar kan :-)

Tulip said...

hai mawar...hope sehat yer...tulip baru masuk 4month niih...skrg baru excited ckit...

tgcare yer

Mawar said...

hi tulip..lama tak dengar cite. mawar sihat je, cuma kain2 semua dah rasa ketat :-) u take care too k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails