02 April, 2009

Checkup

Isnin lepas saya pi checkup and this time around saya telah paksa Soulmate amik cuti utk teman saya hehe (baby dia jugak kan apa salahnya..) Saya mmg suka Dr. Fatimah sangaaaaaaat. Very soft spoken dan banyak membantu utk jawab apa saja soalan walaupun kami takde soalan sangat. Skrg ni banyak source of info so klik klik je dah boleh tau mcm2, jadinya kurang la soalan utk dia. Ada jugak member yg ckp saya membazir bayar mahal2 pi checkup awal2 kat private nih. Tp asalkan saya puas hati saya tak kisah sangat, lgpun bukan selalu kita pregnant kan ;-) Maybe dalam 3 minggu lg baru nak pi Klinik Kesihatan Kerajaan. Rasanya tak salah kalau dapat 2nd opinion kan.

Oh, bout last checkup, masa doc scan tu baby dalam position bersujud. Cute sgt! doc ckp dia tengah bertafakur kot. Bila doc bising2 ckp camtu baby gerak2kan kaki dia. Ohhhhhhh best sangat2222222 perasaan tengok baby. Ni yg buat tak sabar nak tunggu baby kuar ni :-)

3 comments:

Mrs. Amie said...

tgk baby time scan tue, momment nya sgt priceless! hihihi...suka!

Tulip said...

Tulip skrg ni ada 3 appointment. 1st dgn dokter hospital private, dokter hospital kjaan & klinik kesihatan :D letih nak melayan semuanya...:D

tp mmg best kan bila dpt lihat baby dah bergerak2....tulip sgt terharu...

tgcare dear!

Mawar said...

Mrs. Amie,
mmg sgt22 priceless!! Kalau free rasa hari2 nak scan :-)

Tulip,
banyaknya appointment tulip tp best boleh tgk baby banyak kali kan. Yg tak berapa bestnya part nak tunggu turn jumpa doc :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails