31 July, 2009

New Mother's Guide To Breastfeeding

Bought this book few days ago. Review kat Amazon.com mcm best kan sbb tu saya beli :-) New mom-to-be mcm saya mana ada pengalaman nak breastfeed so terpaksa la cari bahan2 rujukan. Dah abis baca nnt saya buat review ok ke tak buku ni.

2 comments:

Tulip said...

hai mawar..mana nk dpt buku tu? mawar beli kat mana yerr?

tgcare dear ;0

Mawar said...

Beli kat MPH. Setakat yg mawar baca, buku tu banyak info tambah2 utk first timer mcm kita ni tp kena bertahan skit nak baca sbb presentationwise mmg boring, kertas kaler kuning dan tulisan plak kecik2. ilustration pun black & white je.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails