25 March, 2011

Sekitar Kehidupan Sekarang

Rasa letih sungguh kebelakangan ni. Dengan kerja, dengan hal rumahtangga, dengan hal-hal lain :-)

Banyak perkara yang sedang berlaku sekitar kehidupan saya sekarang ni. Paling meletihkan, saya dan Soulmate sedang dalam proses men'touch up' rumah sebelum berpindah masuk. Walau bukan kita yang buat construction work tu semua, memikirkan hal dari yang besar ke hal yang seremeh-remehnya memang betul-betul mencabar akal pikiran.

Selang satu hari kami pi tengok progress rumah. Memang penat!





pic source: Google

Sekarang ni pun saya tengah berpinar mata belek katalog cat nak memilih warna yang sesuai untuk setiap ruang.


pic source: Google

Nasib baik ada budak cheeky ni!!!





1 comment:

luvly_heart said...

uishhh... kejap je masa berlalu, azfar dh besar dan hensem dh...

:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails