07 April, 2009

Kami Dah Pindah

Saya baru masuk ofis arini lepas cuti 4 hari hehe..Baru lepas pindah umah, dari apartment ke teres plak. Yg teruk mengangkut barang adalah Soulmate tp dia tak cuti, yg tak berapa teruk mengangkut adalah saya tp saya cuti :-) Jumaat saya cuti kononnya nak pack barang2. Mmg ada yg saya pack tp yg terlarat angkat je la sbb Soulmate pesan jgn angkat yg berat. Saya pun mmg taknak risau nnt apa2 jadi kan. Tp bila nampak Soulmate bersusah payah sorang2, saya tolong2 gak la walaupun beberapa kali kena larang. Kesannya..dari semalam sampai la arini perut saya rasa tak selesa, kdg2 rasa sakit. Risau la plak..

First nite tido kat umah baru masing2 tak boleh tido..Smpai tengah malam tak boleh lelap gak, saya bgtau Soulmate, "tingat umah kita la.."

Rasa mcm nak nangis pn ada. Sbbnya kami suka umah lama tu..mungkin jugak sbb kat umah tu kami start hidup baru sama2. Tp betul gak kata Soulmate, "kita bina kenangan baru plak kat sini k"

Sekarang ni saya lebih risau keadaan baby. Harap sakit ni sementara je..


3 comments:

aD said...

bestnya dapat rumah landed.. boleh bercucuk tanam.. :)

Mawar said...

harap2 camtu la..jgn sampai bercucuk tanam lalang plak nnt kan hehe

Tulip said...

memang kalu buat kerja berat2 & byk berjalan, perutr akan rasa sakit..tulip harini pun sakit sgt perut, rasa cam tegang urat jer..sbbnya byk jalan semalam...

do tgcare ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails