16 December, 2010

Permulaan Tahun Baru Kami..


Blog saya ni kejap ada entry kejap hilang seminggu dua..hasihh susah sungguh nak update. Nak cari topik satu hal, cari masa nak update hal lain plak..Sibuk kerja mmg dah sedia maklum, nama pun kerja kan. Tapi sekarang kami sedang sibuk dengan ini ---->


Alhamdulillah, semoga ini menjadi permulaan tahun baru yang penuh bermakna buat kami. Rumah kecik tempat keluarga kecik kami berteduh nanti adalah obsesi baru kami hehe. Boleh dikatakan setiap kali sembang dengan Soulmate, semuanya cerita tentang deco rumah je..

And these are our current reading (tak pernah aku bukak catalogue IKEA sebegini kerap, belum masuk tahun 2011, catalogue 2011 dah nak lunyai. Boleh kata hafal almost setiap page yang ada..dahsyat)


Biasalah org perempuan kan, first thing mesti pikir kitchen dulu. Dan ini adalah kitchen cabinet kat salah satu showroom yang kami survey, sangat menarik hati! Ours mungkin ada mirip2 rupa ini ;-)


Dan budak kecik ni adalah yang paling kesian bila setiap weekend mak bapaknya usung ke hulu hilir settlekan hal rumah.



8 comments:

Jaja Yunizah said...

mawar, rumah kat area mana tu? aku pun pening nk carik area rumah ni.

||kiena|| said...

tak sabar nak tgk ur kitchen cabinet at your new house! heeeeeeeee =)

Mama Qiestina said...

waaaah beshnya dah ada uma sendiri.umah area mana?

Mawar said...

Jaja & Mama Qies: umah ni area salak tinggi. Jauh sikit dari putrajaya tp itu je yg termampu buat masa ni ;-)

Kiena: lebih kurang je rupa pic tu cuma our kitchen kecik la huhu

NURUL said...

mawar : area salak tinggi? murah tak mawar? dekat dgn banting tu umah atok dan tok wan raina

Mawar said...

nurul: kami beli sub sale so harganya lebih skit la dari pada beli dari developer terus. Ni kes tak reti sabar nak beli umah trus siap hehe..tp still affordable la. kawasan tu malay reserve land, setengah org tak suka sbb nak jual balik harga tak tinggi. Area tu banyak lagi umah tengah naik.

NURUL said...

nurul keja area shah alam kalau beli area salak tinggi mcm jauh nak ke tmpt keja. kalau keja area putrajya ke ok lah kan.

Intan Yus said...

mawar: ko beli kat salak tinggi area mana? aku pun beli kat salak tinggi, kat tiara heights. Tina @ Sabrina pun beli kat situ. Kiranya xde le jauh sgt kwn2 tinggal. Jarak ke ptjaya pun xde le jauh sgt kan.... Cantek gambar umah tu. Misti lbh cantek pas deco bersama mawar.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails