12 April, 2012

Saya Perlukan Cadangan Hotel Sekitar Kota Kinabalu



Saya tengah google untuk cari hotel sekitar KK, Sabah. Banyak pilihan sampai tak tahu nak pilih yang mana. Tiba-tiba teringat, mungkin patut tanya orang lain di blog. Bila saya tulis tajuk entry ni, baru terpikir, patut saya tulis sebagai status facebook atau tweet ja kan? Lebih cepat dapat feedback rasanya.

Anyway, since saya dah tulis so saya publish je la.

Any recommendations untuk penginapan sekitar KK? Kalau boleh saya lebih selesa dengan hotel in town area, walking distance to eateries and shopping places ^_^

Thanks!




2 comments:

nf said...

Le Meridien / promenade..kedai n tpt mkn mmg dekat keliling hotel

NURUL JAMIAN said...

promanande hari tu nurul stay situ best

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails